Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Activitati la Palatul National al Copiilor


In data de 15 septembrie au inceput inscrierile pentru activitatile organizate la Palatul National al Copiilor. Perioada de inscriere tine pana pe 30 septembrie iar parintii si copii doritori trebuie sa mearga la Palat, in holul mare, unde ii asteapta informatii despre oferta variata a atelierelor organizate.

Ieri (sambata) am fost si noi pe acolo. Am remarcat interesul crescut al parintilor care venisera in numar mare sa-si inscrie piticii. Cele mai solicitate erau activitatile organizate la sectiunea artistica (cor, dansuri). Noua ne-au atras atentia atelierele de teatru (inscriere de la 6 ani) si cel de teatru de papusi (inscriere de la 5 ani). La cor, cei mai mititei aveau acces la Meloritm (am vazut inscrieri si de la 3 ani).
Tot pentru cei mai mici se mai poate opta pentru pictura si ceramica (cel putin se acceptau inscrieri, urmand ca in primele sedinte sa se vada daca indrumatorul va accepta si piticotii).

O surpriza placuta a fost si atelierul de hidrobiologie de la sectiunea stiintifica. Sunt acceptati copii de la 4 ani, iar activitatile sunt legate de cunoasterea mediului, ecologie, pe intelesul celor mici.

Mai multe informatii despre activitatile din noul an de inavatamant gasiti pe site-ul Palatului National al Copiilor.

Publicat de in evenimente pe 18 septembrie 2011
Etichete: , , , | 3.110 vizualizari