Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai mici


Lego -> Lego Duplo

Animale creative

Cod: 10934

Nr. piese: 175

Varsta: 1,5 + ani

  • Construind si jucându-se cu aceste figurine animale adorabile, copiii îsi vor dezvolta abilitati creative si practice ce vor fi folositoare pentru tot restul vietii.
  • Acest set cu 175 de piese contine caramizi si piese colorate din care se pot construi un tigru, o maimuta, un tucan, un panda, un elefant, o girafa, un crocodil, un pinguin si o balena, plus 3 habitate: zona arctica, jungla si savana.
  • Micii iubitori de animale se vor distra pe cinste cu acesti 9 prieteni animale. Cu piese sigure, perfecte pentru mâini mici, aceasta jucarie educativa si versatila reprezinta un cadou ideal pentru copiii mai mari de 18 luni.
  • Pinguinul masoara peste 8 cm înaltime si palmierul peste 13 cm înaltime. Combina aceasta jucarie cu alte seturi LEGO DUPLO pentru si mai multa distractie.
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.

     Alte jucarii Lego Duplo: