Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateAparat de inghetata de jucarie


Acest aparat de inghetata de jucarie de la Peaktoys nu este doar o jucarie. Aparatul de facut inghetata de jucarie este un accesoriu util in bucataria oricarui parinte.
Jucaria pinguin numita inghetata magica te ajuta sa-l inveti pe copilul tau placerea prepararii in casa a unei inghetate cu ingrediente sanatoase.
Puneti sare si cuburi de gheata, lapte, suc sau iaurt in canita de alumniu, apoi acoperiti si agitati: inghetata magica va fi gata in 3 minute.

Iar daca cel mic va va intreba cum functioneaza aceasta masina de facut inghetata, iata si raspunsul.

Sarea topeste gheata, care devine foarte rece, inghetand partile din aluminiu si implicit inghetand compozitia, creand astfel inghetata.
Este o metoda usoara, rapida si distractiva pentru toata familia. Este o jucarie educativa, utila si destul de accesibila ca pret, mai ales ca acum este si la reducere pe bestkids.ro.

Acest aparat de inghetata de jucarie nu necesita baterii. Sunt de ajuns doar ingredientele alese cu grija impreuna cu copiii. Pofta buna!

In gama jucariilor de facut inghtata magica sunt un pinguin, o foca si un ursulet polar.