Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Atelier interactiv de Ziua Tatalui

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” sarbatoreste in data de 17 iunie Ziua Tatalui. Cu aceasta ocazie, taticii si copiii lor sunt invitati la opereta pentru un atelier interactiv deosebit, coordonat de Alexandru Agarici. Alexandru Agarici este actor, unul dintre cei mai indragiti solisti ai Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” si tata. Mai mult, si fiica sa joaca pe scena Operetei, in spectacolul „Maria de Buenos Aires”.

Taticii si copiii lor sunt asteptati la atelier:

ATELIER INTERACTIV DE ZIUA TATALUI – CU ALEXANDRU AGARICI
17 iunie 2012, ora 11.00, studioul pentru copii

Coordonator: Alexandru Agarici
Pret bilet: 15 lei

Pentru ca in data de 17 iunie sarbatorim Ziua Tatalui, taticii si copiii sunt asteptati la un atelier interactiv special, sustinut de Alexandru Agarici, in dubla calitate de tata si solist al Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”. Tatii si copiii lor sunt invitati la o serie de jocuri interactive pregatite de Alexandru Agarici si vor putea participa la exercitii de improvizatie si actorie distractive, care vor explora relatia dintre parinte si copil – o ocazie buna de interactiune si amuzament.

Proiectul „Creste prin Arta!” organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” include ateliere de creatie pentru copii, pe teme variate, care acopera principalele ramuri artistice: arte plastice – pictura, modelaj, papier-mache, origami, diverse ateliere de bricolaj – si arte performative – balet, cor, actorie, teatru de animatie.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare este Ioana Schiau, tel. 0751 177 084, mail ioana.schiau@opereta.ro. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati si blogul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com si pagina de facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta.

Publicat de in evenimente pe 13 iunie 2012 | 4.159 vizualizari