Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Balansoar cu vibratii de la Bright Stars Comfort & Harmony

Balansoarele cu vibratii de la Bright Stars din gama Comfort & Harmony sunt printre cele mai cautate de parinti.
Balansoarul cu vibratii Bright Stars Comfort and Harmony este special conceput pentru a oferi celor mici confortul suprem la fiecare atingere, folosind ultimele tendinte in materie de stil! B
Iar daca inca nu sunteti decisi, ganditi-va cum va simtiti voi ca oameni mari intr-un balansoar care va face si masaj. Si bebelusul poate simti acelasi lucru. Iar pentru el satisfactia este chiar mai mare avand in vedere ca in primele luni de viata bebe sta in marea majoritate a timpului pe spate. Pozitia din balansoar ii face mare placere, iar vibratiile ii aduc un confort sporit. Vibratiile sunt usoare si pot fi insotite de melodii linistitoare.
Tehnologia Comfort Recline permite sezutului sa fie inclinat in 2 pozitii distincte.
Bara de jucarii, detasabila si flexibila pentru acces usor la bebelus. In functie de model, bara de jucarii are diferite animalute care vor incanta bebelusul. Bara de jucarii este detasabila si flexibila pentru a putea fi usor pozitionata la indemana lui bebe.
In ceea ce priveste siguranta bebelusului, nu trebuie decat sa-i prindeti centura in cele trei puncte si sa nu il mai folositi dupa ce bebe face 9 kg, adica, in functie de copil pe la 8-9 luni.
Balansoarele cu vibratii Bright Stars Confort Harmony au picioare anti-alunecare pentru stabilitate maxima a leaganului.

Iata cea mai larga gama de balansoare cu vibratii comfort harmony bright stars si preturile lor.