Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Baloane gigant Oonies de la Noriel

Aceste mega baloane de la Noriel sunt dovada concreta ca orice jucarie, oricat de simpla ar fi ea, poate fi reinventata.

Baloanele gigant Oonies de la Norile nu sunt altceva decat niste baloane foarte mari. Dar sunt frumos colorate, frumos ambalate si usor de umflat de catre copii.

Fiind foarte mari baloanele de la Noriel sunt foarte atractive pentru copii. Iar dupa ce le-au umflat le mai poti si decora cu abtipilduri fel de fel.


 

set de decorat mega baloane Oonies

O jucarie clasica reinventata intr-un mod foarte ingenios si placut. Nimic agresiv, nimic electronic, si totusi cred ca vor fi pe placul celor mici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atentie, exista si un dispozitivul de umflat pentru aceste baloane mari. Ele insa se pot umfla si cu seringa obisnuita care vine in pachetul de 39 de lei cu boanele, dar acest dispozitiv va face treaba si mai usoara. Diferenta este insa in buget.

aparat de umflat mega baloane Noriel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot la Noriel, in gama Oonies gasim si baloanele mici si lipicioase cu apartul de umflat aferent. Aceste baloane Oonieis sunt mai mici decat baloanele normale si pot fi lipite intre ele.


Fiind lipicioase aceste Oonies mici pot fi folosite de copii pentru a crea diverite aimale, monstruleti, etc. O jucarie de asemenea foarte creativă. Atentie, aparatul de umflat Oonies mici nu poate fi folosit pentru a ufla baloanele mari si nici invers.

In pluc, daca baloanele mari le puteti umfla si singuri (de ex. cu o seringa sau chiar cu gura), pentru baloane mici chiar va trebuie aparatul de umflat aferent. Dar distractia merita!

baloane Oonies mici Noriel