Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai mici


Lego -> Lego DOts

Bratara curcubeu

Cod: 41900

Nr. piese: 33

Varsta: 6 + ani

  • Încurajeaza pasiunea copiilor pentru proiecte DIY cu aceasta Bratara Curcubeu LEGO DOTS 41900, care include o banda ajustabila si 32 de placi LEGO colorate. Joaca începe imediat ce ai deschis pachetul!
  • Placile colorate sunt perfecte pentru acest set sau alte proiecte creative. Copiii pot folosi si placile din setul LEGO DOTS 41908 Piese DOTS Extra – seria 1 pentru a aduce o pata de culoare neasteptata la bratarile lor.
  • Orice fan al proiectelor DIY sau a artizanatului în general vor adora acest set grozav. Bratara flexibila si placile colorate vor aduce sclipirea de bucurie în ochii copiilor care îl primesc de Craciun, de ziua de nastere sau oricare alta ocazie. Recomandat pentru copii de la 6 ani în sus.
  • Mica si complet portabila. Cu bratara masurând peste 20 cm lungime , acest set creativ este perfect pentru designerii începatori care vor sa îsi exerseze abilitatile si sa îsi poarte creatiile.
  • Da-le copiilor proiecte super tari de creatie cu seturile LEGO DOTS. Acest set istet de construit bijuterii ofera nenumarate posibilitati si combinatii!


Alte jucarii :