Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai mici


Lego -> Lego Duplo

Brutarie

Cod: 10928

Nr. piese: 46

Varsta: 2 + ani

  • Prescolarii îsi vor dezvolta abilitatile motorii fine, sociale si emotionale în timp ce construiesc, reconstruiesc si se joaca cu acest set interesant. Copiii gatesc si servesc mânvcare în cafeneaua de jucarie, apoi  conduc masina pentru a livra briose.
  • Baietii si fetele vor adora sa îsi imagineze povesti cu aceasta brutarie LEGO DUPLO cu cafenea si masina de livrare. Cu acest cadou excelent pentru copiii mai mari de 2 ani, distractia este servita toata ziua!
  • Cladirea principala masoara peste 15 cm înaltime, 19 cm lungime si 11 cm latime si poate fi integrata în alte constructii LEGO DUPLO.
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.


Alte jucarii Lego Duplo: