Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti pentru gemeniCadita gonflabila bebe

Cadita gonflabila bebe

O cadita gonflabila pentru bebe isi gaseste utilitatea in primul rand atunci cand vreti sa plecati in vacanta cu copilul mic. Cadita gonflabila bebe v\a scuti de neplacererile unor grupuri sanitare nu tocmai potrivite unui copil mic.

Dincolo de utilizarea sa in calatorii, cele mai multe cadite gonflabile pentru bebelusi ne atrag si prin alte caracteristici, deloc de neglijat.

Astfel, unele din ele, asa cum este cadita gonflabila Duck de la Munchkin are senzor de temperatura , astfel incat daca apa este fierbinte apare cuvantul HOT, iar daca apa este potrivita se coloreaza in culoarea albastra.

Pe interior, baza unei cadite gonflabile bebe are o textura care ajuta la prevenirea alunecarii, iar pe exterior cadita  are ventuza pentru a lipi cadita pentru uscare.

Iata o selectie a celor mai cautate cadite gonflabile pentru bebelusi, la ce magazine le gasiti si la ce pret. Selectia cuprinde toate marcile care conteaza daca cautati o cadita gonflabila bebe. In selectia noastra gasiti cadita gonflabila Jane, cadita gonflabila Babymoov,cadita gonflabila ratusca de la Munchkin,etc.