Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste


Lego -> Lego Duplo

Camera de joaca

Cod: 10925

Nr. piese: 17

Varsta: 2 + ani

  • Cutia în care se afla piesele acestui set de joaca se transforma într-o camera de joaca versatila, plina de jucarii colorate si personaje detaliate care vor captiva prescolarii cu nenumarate scenarii distractive.
  • Cutia în forma de casa este excelenta pentru joaca si pentru depozitare. Contine toate caramizile si piesele de care au nevoie copiii pentru a-si imagina o zi de nastere si multe altele. Include figurine contemporane si numeroase accesorii. Pentru si mai multa distractie combina acest set LEGO DUPLO cu 10926 Dormitor.
  • Cu persoanje adorabile si caramizi colorate, aceasta jucarie educativa pentru presscolari este un cadou de zi de nastere perfect pentru copiii mai mari de 2 ani.
  • Camera de joaca cu mobila masoara peste 10 cm înaltime, 12 cm lungime si 6 cm latime.
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.


Alte jucarii Lego Duplo: