Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteCaracatita Cucu-bau Leapfrog

Caracatita Cucu-bau Leapfrog este o jucarie tare reusita pentru copii de 1 an. Si va spunem si de ce.
In primul rand deoarece caracatita Cucu-bau Leapfrog are la baza unul dintre primele si cele mai indragite jocuri ale copiilor mici. Inca de la cateva luni bebelusii adora sa se joace de-a cucu-bau. Si s-ar juca astfel minute bune in sir daca si noi adultii am avea rabdarea necesara. Pentru ca acest joc ii invata de fiecare data ca lucrurile care nu se vad nu dispar pur si simplu. Specialistii o numesc permanenta obiectelor.


Mai apoi, cand bebelusul are 6 luni, 9 luni va adora sa descopere o jucarie ascunsa in fata lui sub paturica. Ridicand paturica si descoperind jucaria ascunsa acolo, el capata incredere in fortele sale.

Dar sa ne intoarcem la caracatita cucu-bau de la Leapfrog. Ea duce mai departe aceste minunate jocuri incepute in perioada de sugar.
Ea le transforma in jocuri pentru copii mai marisori. Acum copilul de 1 an este initiat prin aceasta jucarie la o alta joaca iubita de copii – de-a ghicitul, sau de-a gasitul lucrurilor.


Arunci mingea si trebuie sa ghicesti pe care dintre bratele caracatitei va iesi ea. Incantator pentru varsta de 1 an. Folosindu-te de bratele caracatitei poti explora numararea, culorile si poti povesti despre despre animalele marii. Si, pentru ca mixul e mult mai placut si cu putina muzica, apasa colierul caracatitei.
Caracatita Cucu-bau Leapfrog este o jucarie aparent simpla pentru copii de 1 an dar in acelasi timp super isteata. Este o alegere excelenta pentru un cadou pentru copii de 1 an.

Daca nu o mai gasiti in Carrefour unde apare in catalogul de Craciun la pretul de 129 lei, iata de unde o puteti cumpara on-line si la ce pret. Cu putin noroc in aceasta perioada vor aparea reduceri de pret si pe on-line. Verificati la toate magazinele.