Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbieCarte de colorat magica pentru copii


Va propunem astazi o carte de colorat tare haioasă şi ingenioasă întrucât nu colorăm cu creioane aşa cum facem în mod obişnuit ci cu…un mic stilou umplut cu apă. Asadar o carte de colorat cu apa. La contactul cu apa, pe măsură ce prichindelul colorează pagina, aceasta se umezeste si astfel se lasă descoperită o anume imagine care, însă, peste ceva minute…dispare, pentru că apa se evaporă.


Baieţelului nostru i-a plăcut tare mult pentru ca adoră orice jucărie care are legătură cu apa. Vrea să fie el cel care umple la robinet stiloul cu apă şi urmăreşte cum se consumă apa din stilou pe măsură ce colorează. Mai mult, nu trebuie să se obosească să nu depăşească conturul personajelor, aşa cum se întâmplă la cărţile de colorat clasice.  

De fapt pe asta m-am bazat când i-am oferit cartea imediat după 2 anişori.
El era interesat de activităţile de colorat însă se necajea destul de tare vâzând că nu reuşeşte să respecte conturul, ca mami sau tati.
Explicaţiile noastre care aveau rolul de a-l linisti si incuraja (precum că nu trebuie, că e mic, că va învăţa, că nu îl ceartă nimeni) au fost total inutile.
Cu această cărticică de la Galt însă am reuşit să depăşim acele angoase şi am reuşit să înţelegem că poate fi foarte distractiv şi să colorezi fără a respecta conturul.

Dintre alte avantaje as enumera si faptul ca se poate refolosi de nenumarate ori si ca isi poate gasi cu usurinta locul in rucsacul pe care il luati cu voi cand plecati in calatorie sau in vizite la prieteni.

Va aratam mai jos magazinele on-line uned noi am gasit aceste simpatice carti.

p.S Mai nou au aparut si carti water magic cu care ne putem juca de-a compusul animalelor. Stimulam imaginatia colorand animale inventate :). Acelasi joc al animalelor inventate se poate juca si cu aceste animale magnetice de tip puzzle-uri de la Janod


 

Pentru ca aceasta carte este un cadou inedit, accesibil si surprinzator pentru orice copil de 2-4 ani, iata mai multe modele, adaptate atat pentru baietei cat si pentru fetite.