Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiicarturesti.ro


Cartile cu povesti LEGO

Cartea cu povesti Lego Frumosa si bestia

A fost odată ca niciodata …

Într-un regat foarte îndepărtat, erau câteva cărți pline de magie, care atunci când le deschideai în loc de cuvinte găseai multe piese și figurine Lego cu care poți da naștere chiar tu povestii.

Cartile cu povesti de la Lego sunt absolut incantatoare. Fiecare poveste are o culoare! Frumoasa idee!Cartile cu povesti LEGO

Deschide cartea pentru a descoperi și explora o mini lume Lego în interiorul unui castel! 🌹 Explorați Castelul Bestiei în compania Bella  in viziaunea LEGO.


povesti LEGO

Pe o parte a cărții Lego ne vom bucura de peisajul exterior. Apoi vom traversa podul și intram în castel. Ajungem in sala de dans! Ne intampina toate persoanjele din poveste sub forma unor figurine Lego realizate cu mare atentie la detalii.

Cartea Lego Frumosa si bestia

Dacă îți este sete, poți turna o ceașcă de ceai de la adorabila doamnă Potts. Ce frumos este Chip! Urmați Din-Don în turul prietenos care vă oferă să descoperiți castelul și să nu pierdeți niciun detaliu al camerei misterioase. Poți afla ce este acolo?

 

Haideți să mai luăm o altă „carte” de pe raftul cu cărți de povești LEGO și traversăm podul spre castelul din Arendelle ❄. Suntem uimiți de lucrurile minunate pe care le vei găsi în interior.


 

 

În cartea de povesti Lego cu Regatul de gheață există un pian, astfel încât Anna să poată cânta o melodie, în timp ce Elsa o acompaniază cu vocea ei.

Apoi mergeți în dormitor pentru somn. Iar când te scoli, ieși afară și alătură-te grupului de amici pentru o plimbare pe sania lui Kristof:

Si în cartea Lego cu Anna si Elsa vom intalni o multime de figurine cu personaje indragite, dintre care nu poate lipsi Olaf, omu de zăpadă din piese Lego!

 

  

 

Mai luăm o carte cu povești Lego, cea de culoare albastra. Este povestea frumoasei Ariel, spusă în piese Lego. 🐚️ Cea mai cunoscută sirenă.


Cele două părți ale cărții Lego ne propun joacă în apă și în afara apei.

cartea lego albastra cu mica sirena

Cartea Lego cu Ariel

Stați pe coaja de scoică a lui Ariel și ascultați-i pe Sebastián și Flounder cântând.

Apoi înotați la suprafață cu Ariel pentru o plimbare pe uscat. Stai, uite, este prințul Eric! Poate Ariel să-și câștige inima înainte să fie prea târziu sau să-și piardă vocea pentru totdeauna?

 

Publicat de in jucarii pe 17 iunie 2020 | 62 vizualizari

 

Scrie un comentariu