Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateCarucior cu maner reversibil ieftin

Cel mai mare avantaj al unui carucior cu maner reversibil este faptul ca bebe si parintele se pot vedea pe parcursul plimbarii. Pentru unii copii acest aspect nu va fi foarte important, insa pentru cei carora nu prea le va place sa stea in carucior, varinata cu maner reversibil ii va ajuta pe parinti. Bebe va accespta mai usor sa stea in carut daca isi vede mamica in permanenta, acest lucru dandu-i un plus de siguranta.

Iar cand bebe va creste mai marisor, se poate foarte usor renunta la mersul cu fata la parinte, pentru a putea admira in voie lumea din jur.

Desi acum cativa ani, cand au aparut, un carucior cu maner reversibil nu era tocmai ieftin, astazi se pot gasi destule varinate cu pret redus.

Iata mai jos cateva dintre cele mai cautate de parinti. In selectia noastra de carucioare cu maner reversibil ieftine, am luat ca pret maxim admis un nivel de 450 lei, cu tot cu reduceri.

Alte modele de caruciorare cu maner reversibil la reducere (dar nu neaparat si ieftine) vedeti mai jos.