Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateCarusel muzical Fisher Price

Fisher Price este un nume pe care tinerii parinti il vor retine foarte repede. Motivul este unul simplu. Jucariile Fisher Price sunt, in marea lor majoritate, adorabile si adorate de cei mici.

Acest fapt este valabil si pentru caruselele muzicale pentru bebelusi.

Caruselele muzicale Fisher Price sunt printre cele mai frumoase jucarii de acest fel.


Un carusel muzical Fisher Price este una din primele jucarii de care se poate bucura bebelusul. Inca din primele doua luni de viata, bebelusii sunt fascinati de obiectele atarnate deasupra lor. Din acest motiv un carusel muzical este o jucarie binevenita pentru un nou nascut sau pentru un bebelus de 2 -3 luni. Nu va lasati incantati de ideea ca un carusel muzical il va ajuta pe bebe sa adoarma mai repede.

Singura functie cu adevarat importanta a unui carusel musical este aceea de a-l stimula vizual pe bebe. Insa chiar si atât este sufiecient pentru a fi o super jucarie indragita de orice bebelus, fie ca se lasa sau nu adormit de muzica.

Iata cele mai frumoase modele de carusel muzical Fisher Price.  Caruselul muzical Fisher Price 2 in 1

  Animalutele atarnate, un hipopotam, un leu si o broasca testoasa sunt viu colorate si atragatoare pentru copil. Muzica este linistitoare si are un sunet placut. Pe masura ce bebelusul creste, partea mobila a caruselului muzical poate fi indepartata, putand fi folosita ca centru de activitate, cele 3 animalute putand fi atasate la baza. Se completeaza astfel baza caruselului care este un centru de activitate cu o zebra zambitore, margele, un tambur, si o minge care daca este lovita de bebelus se activeaza muzica care dureaza 12 minute. Melodiile pot fi linistitoare sau active – 3 melodii scurte care pot fi activate de bebelus. Exista posibilitatea ca mamica sa aleaga fie sa activeze singura muzica fie sa potriveasca pe senzorul de miscare.

  O varianta mai accesorizata a acestui carusel musical este caruselul musical Baby Zoo de la Fisher Price.


   Mama poate alege din trei selectii de muzica: clasica, cantece de leagan si sunete linistitoare din natura. Muzica canta neintrerupt pentru aproximativ 20 de minute. Caruselul poate fi pornit si din telecomanda.

   Un alt carusel musical de la Fisher Price este Smiley Friends.

   Va prezentam mai jos preturile pentru un carusel muzical Fisher Price. Va aratam cat mai multe preturi, pentru comparatie si pentru a identifica reducerile la carusele muzicale.