Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateCarusel muzical Tiny Love

Mai jos vezi si alte magazine unde poti gasi un carusel muzical Tony Love.

Daca sunteti in cautarea un carusel musical pentru patutul lui bebe si aveti in vedere produsele Tiny Love sa stiti ca sunteti pe drumul cel bun. In primul rand pentru ca Tiny Love are unele dintre cele mai frumoase carusele musicale. Se disting prin coloritul viu, exact cum trebuie sa fie o astfel de jucarie, prin personaje absolute delicioase si nu in ultimul rand prin sunetul placut al muzicii si prin siguranta produselor.

Iata cele mai reusite modele de carusel muzical Tiny Love:


bestkids.ro

Caruselul muzical la Tiny Love Magia noptii combina de fapt trei jucarii intru-un singur produs, putand fi utilizat pana pe la varsta de 1 an si jumatate, 2 ani.

Caruselul muzical incanta vazul copilului cu o girafa, o bufnita si o maimutica foarte reusite ca design si colorit. In plus caruselul are si optiunea de proiectie in apropiere a unor imagini cu animale. Auzul este desfatat cu o vasta varietate muzicala: 9 melodii relaxante disponibile in 3 categorii muzicale diferite, putand asigura aproape 30 de minute de muzica continua.

In continuare, dupa ce bebe mai creste, dupa varsta de 5 luni, cand nu mai este recomandabila mentinerea caruselului (intrucat bebe ar putea sa traga de el), se poate folosi ca o cutie muzicala cu proiectie pe tavan a unor stelute, creand o atmosfera extreme de relaxanta si magica. Astfel, proiectorul magic il va fascina pe copil atat ziua cat si noaptea.

Dupa ce bebe mai creste se va putea transforma intr-o veioza muzicala cu proiectie cu stelute.

Un carusel muzical Tiny Love mai simplu si implicit mai ieftin, insa la fel de placut este acest model:


bestkids.ro
nichiduta.ro

Acest carusel este portabil putand fi folosit pentru atat pentru patut, cat si pentru carucior sau scoica auto.


Caruselul muzical are 5 melodii incantatoare ce linistesc bebelusul timp de 30 de minute si este dotat cu 3 jucarii viu colorate si simpatice, un leu, un hipopotam si o maimutica.