Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateCastel ponei

Castel pentru ponei


Poneiul a devenit o jucarie care isi gaseste locul in camera oricarei fetite.
Si nu sunt niste ponei oarecare. Sunt ponei de poveste care au aripi si zboara, au par lung, coronite de printese si trasuri special create pentru ei.
Si pentru ca sunt ca si cum ar fi coborat din basme acesti ponei au castele special create pentru ei.
Fiecare marca de ponei are castelul sau.
Poneii de la Hasbro din gama My little Pony au doua minunate castele Castelul cu ponei Nunta regala si Castelul cu ponei Palatul printesei de cristal.
Poneii sau mai exact unicornii din gama Filly de la Simba au si ei doua minunate castele. Un castel Fantasy Filly cu sunete si lumini care lumineaza fosforescent in intuneric si care vine impreuna cu trei caluti Filly cu aripi stralucitoare si un unic Filly unicorn. Castelul Filly Fantasy este poate cea mai pretioasa jucarie intrucat este decorat cu cristale Swarovski,care îi conferă un caracter foarte elegant. Celalalt castel este de fapt turnul curcubeu al calutilor unicorn Filly. Turnul curcubeu are un lift de sticla cu care printesele caluti pot urca pana in camerele lor. În partea de sus este o sala de bal, unde poti exersa cele mai noi dansuri si te poti distra impreuna cu toti prietenii. Vei obtine o seara de neuitat, va fi o seara de poveste a unicornilor.

Daca va intereseaza alte cadouri pentru fanii calutilor Filly, aflati ca exista si puzzle cu Filly si chiar si rochite cu Filly.