Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Casuta pentru papusi preturi si modele


O casa este visul multora dintre noi. Asa se intampla si cu copii. Orice fetita viseaza sa aiba pentru papusile ei o casuta de jucarie. Casuta pentru papusi poate fi oricat de mica, poate fi doar o casuta, insa trebuie sa existe. Casuta papusii poate fi cu etaj sau fara, poate fi din lemn sau din plastic sau chiar din carton. Oricum ar fi, oricat de mare sau de mica casa papusilor va deveni o jucarie preferata si va fi centrul universului ludic al fetitei.
Pentru a face cea mai buna alegere, am adunat pentru voi cele mai frumoase casute pentru papusi de jucarie. Va spunem unde le puteti gasi si la ce preturi.

Cea mai ieftina variant pentru o casuta a papusilor este o carte care se poate transforma in casuta pentru papusi sau o casuta pentru papusi din carton. Daca preferati casutele de carton, trebuie sa stiti ca acum si in gama CubicFun puteti gasi niste casute pentru papusi adorabile si la preturi foarte accesibile


O alta casuta pentru papusi mai ieftina este Casuta pentru Papusi Play House care este o casuta din pastic, cu multe piese de mobilier si cu maner pentru un transport usor.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Insa cea mai dorita casuta pentru papusi este cea din lemn. Sunt multe modele, de la mult ravnitele casute de lemn Kidkraft pana la modele mai ieftine, insa la fel de frumoase, cum sunt cele de la Bino, de a Woody sau de la Eichhorn.


O alta casuta foarte frumoasa este casuta de la Bigjings.


Casutele Kidkraf, avand pretul cel mai mare, in jur de 700 lei, sunt cele care au reducerile cele mai mari, poate ajungand la 500 lei.

La astfel de preturi casutele de jucarie pentru papusi au mobilier diferit pentru fiecare camera si au multe etaje.

Noi va aratam si casuta de carton ecologic cu Minnie Mouse. Este o casuta de jucarie reusita si foarte accesibila la pret.