Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Casuta Barbie de gradinacarturesti.ro


Cateva impresii despre jocul Name It de la Momki

Name it de la Momki este un joc in care ne intrecem in cunostinte!

Arata bine jocul, este un microfon care iti pune intrebari. Face asta pentru un pret de … vedeti voi mai jos. E cam in jur de 90 de lei la reducere.


Acest fel de jocuri, in care va testati cunostintele, sunt jocuri care va aduc cunostinte (daca nu stiti) sau care va gadila orgoliul (daca stiti :)).

Din acest motiv, noi va recomandam sa il folositi doar cu copii de aceeasi varsta, altfel veti crea mai multe disensiuni decat coeziune in familie.

Nu poate fi distractiv sa il vezi doar pe fratele mai mare sau pe tati cum raspunde si tu nu stii.

La noi cam asa a fost! Nu i-au pasionat acest tip de jocuri. Am incercat cateva (primite cadou).

De fiecare data s-au simtit ca si cum ar fi jucat cu terenul in vale.

Asa ca poza pusa de producatorul Momi este cat se poate de corecta: distractia se obtine daca il jucam intre prieteni de varste apropiate. In familie sau intre frati nu prea e o idee buna .

jocul name it

Pentru copiii este mai educativ sa vezi ca si mama poate sa greseasca (de ex. la jocurile de memorie sau la jocurile de indemanare).

Iar daca sunteti genul cu multe, multe cunostinte generale, intrebarile vor fi …ma rog cam putin incitante. Mai bine va uitati la Iubeste Romania :)

Pe acelasi principiu, in care ne intrecem in cunostintele pe care le avem mai sunt multe jocuri. De la traditionalul Trivia, pana la mai noul Adevarat sau Fals.


Am vazut chiar unul pentru pasionatii de fotbal – pe acesta il recomandam pentru tatici sau intre amici pasionati de fotbal.


 

 

 

Publicat de in jucarii pe 12 mai 2020 | 85 vizualizari

 

Scrie un comentariu