Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Concurs: Castiga un atelier de creatie de la Sarida Kids Club!

[nggallery id=143 template=galleryview images=0]

Dragi copii, parinti si bunici, Clubul Jucariilor si Sarida Kids Club din Bucuresti va invita la concurs!
Clubul de copii Sarida Kids Club pune in joc 5 premii a cate un atelier gratuit, la alegere dintre: dans, pictura, art&craft, origami, teatru.

Ce trebuie sa faceti?
In primul rand trebuie sa fiti din Bucuresti si in al doilea rand trebuie doar sa lasati un comentariu dragut la acest articol si astfel sunteti inscrisi in concurs. Concursul se desfasoara pana pe 20 aprilie. Urmand ca in data de 21 aprilie sa aiba loc tragerea la sorti prin random.org. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si pe www.clubuljucariilor.ro.

Despre Sarida Kids Club
Clubul de Copii Sarida Kids Club este locul unde copiii se simt in largul lor, datorita activitatilor creative, a spatiului de joaca special amenajat si a instructorilor tineri orientati catre copii. Sarida Kids Club isi propune sa descopere si sa dezvolte personalitatea copilului dumneavoastra. Acest lucru este posibil pentru ca la Sarida Kids Club sunt aplicate metode de predare moderne, menite sa descopere inclinatiile native ale juniorului dumneavoastra. Copiii au la dispozitie sali spatioase, in care isi pot desfasura activitatea in cel mai placut mod cu putinta, gratie dotarilor moderne. La Sarida Kids Club, copiii vor invata sa picteze si sa faca origami, sa faca primii pasi de dans sau sa deprinda primele tehnici de actorie. De asemenea, Sarida Kids Club vine in intampinarea celor care doresc ca petrecerea copiilor lor sa fie cea mai reusita. Puteti organiza la Sarida Kids Club cea mai tare petrecere pe care copilul tau nu o va uita prea curand. Daca doriti ca micutul dumneavoastra sa isi dezvolte, inca din primii ani de viata, abilitatile de gandire, aptitudinile si talentul nativ, atunci locul lui este la Sarida Kids Club.

Sarida Kids Club va asteapta cu drag, iar noi, pe www.clubuljucariilor.ro va asteptam sa ne povestiti experienta dvs.

Publicat de in activitati, concursuri pe 1 aprilie 2013
Etichete: , | 5.963 vizualizari