Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiCovor cu semne de circulatie de joaca

  Covorasele de joaca cu semne de circulatie ci su stradute sunt un cadou frumos si oarecum inedit pentru baietei.

Majoritatea modelelor au desenate imagini cu strazi,  intersectii si cladiri. Semnele de circulatie de jucarie pot ajuta copilul sa invete un minim al regulilor de circulatie, atat pentru pietoni cat si pentru masini sau biciclete.

De altfel este bine ca atunci cand copilasul invata sa mearga pe bicicleta sa invete si semnele de circulatie de baza, cedeaza trecerea, stop, etc. Iar covorasul de joaca cu semene de circulatie este cea mai potrivita jucarie educativa in acest sens. O alta solutie buna este o plansa cu semne si reguli de circulatie.     

    Va aratam mai jos diverse covorase de joaca cu orase si semne de circulatie, majoritatea modelelor comercializandu-se impreuna cu un set de semne de circulatie.

     


    Atragem atentia insa ca aceste covorase de joaca este unul subtire si de dimensiuni mai mici, nu ca un covor de camera. Exista insa si covoare cu strazi si orase, mai mari, mai calitative, dar care insa nu vin si umpreuna cu semne de circulatie, si bineinteles nu sunt atat de ieftine ca si covorasele de joaca.