Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai miciCu Lego Duplo lumea Disney pare mai aproape

O incursiune in lumea de poveste a personajelor Disney este un vis al foarte multor copii. Putin insa sunt cei care au norocul sa si ajunga la un parc de distractii Disney.

Si totusi, visul nu trebuie frant. Chiar daca nu puteti sa oferiti copilului mult dorita excursie la Disney, folositi-va de seturile Lego Duplo cu personaje Disney pentru a crea acasa propirulloc de joaca cu personajele preferate. Clipele pe care le veti petrece alaturi de copil construind o lume de poveste vor aduce visul mai aproape.

Cei mai mici vor fi foarte incantati de Lego Duplo cu Minnie si Mickey Mouse, simbolurile Disney. In aceste seturi, pe langa clasicele caramizi lego duplo ii veti gasi pe Minnie, pe Mickey, pe Pluto, pe Donald.


Dar si cele mai noi personaje Disney, cum sunt printesa Sofia, doctorita Plusica sau simpaticul baietel Miles sau indrazneata masinuta Fulger si prietenul sau Bucsa din Disney Cars pot fi parteneri de joaca datorita seturilor Lego Duplo.