Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteCub activitati lemn

Un cub de lemn cu activitati este o jucarie care reuneste in ea mai multe activitati.
De obicei pe fiecare fata a cubului de lemn este montata macar o jucarie educativa. Fie un sortator de forme, fie un labirint cu bile, fie un minipuzzle, fie un xilofon, o numaratoare.
Aceste activitati il recomanda ca fiind o jucarie potrivita incepand cu varsta de 1 an, 18 luni, sau chiar 2 ani, in functie de cub si de copilul pentru care il cumparati.

Un cub de lemn cu activitati este o alegere potrivita pentru un cadou daca il luati cand inca copilul este destul de micut, de exemplu la mot sau la ruperea turtei, astfel incat sa nu fi apucat parintii sa cumperele separat acele jucarii.

Ca parinte, daca vreti sa alegeti un cub de lemn cu activitati, alegerea este una foarte buna. Veti cumpara astfel un set de jucarii educative foarte calitative, iar activitatile in mod sigur vor contribui la dezvoltarea copilului dvs.

Iata unde va recomandam sa cautati cele mai frumoase cuburi de lemn cu activitati.

In primul rand ne place la el fetele cu ceasul – care ii va folosi copilului si mai tarziu cand va invata ceasul si fata cu labirintul cu butoni care nu prea se gaseste ca jucarie educativa insa care este extrem de utila pentru copii pentru ca le dezvolta indemanarea si ii pregateste pentru scris si citit, obisnuidu-i cu urmarirea obiectelor de la stanga la dreapta.

Alte variante de cub cu activitati educative sunt cele de la magazinele partenere de mai jos.

Sunt cuburi cu activitati placute si interesante (desi parca mai pentru bebelusi decat pentru copii mai marisori). Foarte avantajoase sunt cele cu fete din plastic care se pot scoate si se pot ansambla una langa alta

Pentru oferta magazinelor on-line partenere puteti vedea articolele din colectia de mai jos