Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteCum ne jucam la petrecerea copiilor


Au inceput scolile si gradinitele si o data cu acestea cei mici au inceput sa primeasca invitatii la petrecerile colegilor de grupa sau de clasa.
Un ingredient sigur al distractiei celor mici este pictarea pe fata a copiilor.

Pana acum cativa ani aceasta activitate era un atribut exclusiv al adultilor invitati special pentru a anima petrecerea celor mici.

Acum insa au inceput sa se gaseasca creioane pentru desenat pe fata, la preturi accesibile, si care pot fi folosite cu usurita atat de catre parinti cat si de catre copii.

Creioanele pentru fata sunt usor de folosit si la sfarsitul petrecerii se indeparteaza destul de usor.
Iata cateva creioane colorate pentru fata pe care le puteti gasi in magazine sau librarii.Pentru realizari de exceptie puteti incerca si acuarelele pentru fata. Din pacate seturile cotin doar cate 3 culori astfel incat pentru varietatea desenelor veti avea nevoie de ambele palete de culori.


Iar pentru ca alegerea sa nu fie foarte dificila, exista si seturi combinate, continand atat creioane cat si acuarele de pictat pe fata


    Si pentru surprize si mai nastrusnice, sa stiti ca puteti gasi chiar si creioane de desenat pe material textil. Cei mici vor fi foarte incantati sa-si lase unul altuia autografe pe hainute. Parintii sa stea linistiti pentru ca aceste culori chiar se indeparteaza la prima spalare (daca cei mici vor fi deacord :) ) iar hainutele vor ramane impecabile, pregatite pentru urmatoarea petrecere.

    Petrecere frumoasa si inspiratie la desenat!