Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai mici


Lego -> Lego Duplo

Cutie in forma de caramida

Cod: 10913

Nr. piese: 65

Varsta: 1,5 + ani

  • Construind si jucându-se cu aceasta combinatie de caramizi si piese LEGO® DUPLO®, micul tau constructor îsi va dezvolta gândirea creativa, abilitati motorii fine si constinetizarea vizual-spatiala.
  • Include 65 de caramizi colorate familiare care vor stimula mintile celor mici, precum o masina cu roti care se învârt, un acoperis, o fereastra, flori, pâine, figurine oameni DUPLO si caramizi numerotate cu cifre.
  • Aceasta jucarie educativa plina de caramizi si piese colorate si sigure, reprezinta un cadou excelent pentru baietii si fetele mai mari de 18 luni.
  • Toate culorile, formele, obiectele, oameni si numerele captivante sunt depozitate într-o cutie LEGO® DUPLO® atractiva. Combina-le cu alte seturi DUPLO pentru si mai multa distractie plina de imaginatie!
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.


Alte jucarii Lego Duplo: