Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste


Lego -> Lego Duplo

Cutie pentru creatii distractive

Cod: 10909

Nr. piese: 80

Varsta: 1,5 + ani

  • Micul tau constructor va adora aceasta combinatie de caramizi colorate LEGO® DUPLO®. Cu 15 modele distractive si optiuni nelimitate de constructie creativa, acest set de joaca versatil va stârni interesul tuturor copiilor.
  • Include 80 de piese colorate, destinate copiilor mici, din care se pot construi 15 modele distractive, precum un cal, o înghetata, o balena, o floare, si multe altele. Pe masura ce construiesc, se joaca si îsi imagineaza, copiii vor dobândi abilitati care le vor folosi o viata întreaga.
  • Distreaza-te si învata alaturi de micutul tau constructor. Începe cu 15 modele simple si ajuta-l sa îsi aleaga modelul preferat (oare o fi înghetata?). Apoi încurajeaza-l sa îsi construiasca propria creatie.
  • Aceasta jucarie educativa este un cadou excelent pentru orice ocazie, destinat baietilor si fetelor mai mari de 18 luni.
  • Fiecare dintre cele 15 modele reprezinta un obiect din viata de zi cu zi. Combina piesele cu alte seturi LEGO® DUPLO® pentru si mai multe posibilitati creative!
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.


    Alte jucarii Lego Duplo: