Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Domino cu piese de asezat si daramat

Jocul domino cu piese de asezat si daramat  este un joc in care copii isi dezvolta atentia, rabdarea si concentrarea.

Copiii contruiesc traseul din piese domino. Multa munca, multa atentie pentru cateva clipe de placere in care cei mici privesc piesele de domino cum se darama una cate una.

Un joc clasic de care ar trebui sa se bucure toti copii. Exista modele mai ieftine si mai scumpe.

Un joc domino ieftin la pret si bun calitativ este jocul domino cu pista de bile de la D-toys. Pe langa placerea de a vedea piesele cum se darame copii vor fi incantati si de parcursul bilelor prin traseu care mai apoi vor antrena rasturnarea pieselor de domino.


O alta variant ieftina este jocul domino cu camioneta. In acest joc piesele de domino se incarca vertical pe o tija purtata de o camioneta. Apoi, cand masina porneste, piesele raman asezate in urma masinii, una cate una, creand astfel parcursul de domino. In acest jos insa copilul nu aseaza el singur piesele, ceea ce i-ar solicita mai mult atentia si rabdarea. El doar le incarca in tija camionetei si apoi priveste cum traseul de piese se daramana.


Cele mai reusite seturi cu traseu de domino sunt si insa cele mai scumpe. Au piese din lemn frumos colorate si finisate. In plus o multime de accesorii pentru a face traseul de domino mai antrenant. Unele jocuri au chiar si elemente de strategie sau tactica facandu-le un cadou inedit si suprinzator care va fi pe placul oricarui baiat istet de trecut de 6-7 ani. Pentru aceasta categorie foarte fain este si dominoul cu Star Wars de la Nicoro