Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteElefant jocuri de societate

Jocurile de societate sunt din nou la moda. Si in acest caz putem vorbi despre o moda care are si beneficii pentru consumatorul de jocuri. Jocurile de societate ne aduna impreuna, alaturi de prieteni, de copii, de parinti pentru a petrece timp de calitate impreuna, pentru a a ne cunoaste mai bine si pentur a ne distra
O astfel de tendinta nu avea cum sa nu scape elefantului. Asa se face ca acum pe elent avem o sectiune intreaga dedicata jocurilor de societate pentru copii si pentru cei mari si pentru ca elefantul este elefant, acolo gasti de obicei cele mai bune preturi. Mai greu este insa sa faceti o alegere la fel de buna daca va uitati doar pe sectiunea de jocuri de societate de la elefant.
Asta pentru ca pe elefant jocurile de societate sunt puse la intamplare, fara nici o descreire din care sa intelegei ce contine un joc, fara nici o poza, etc. Multi dintre vanzatorii de jocuri de societate au aceasta practica si in vest, argumentandu-o prin faptul ca o descriere ar reduce din placerea surprizei cand primesti si deschizi cutia jocului.
Noi insa credem ca a trecut vremea acestor argumente si ca un client trebuie sa fie macar minim informat cand alege un joc. Ca sa nu mai spun ca daca vrei sa alegi un joc societatede la elefant pentru a-l da cadou este foarte greu pentru ca nu esti deloc indrumat in alegerea
Insa asa cum am spus la inceput jocurile de societate merita tot efortul de mai cauta si alternative la elefant. Si asa am gasit magazinul Abrakadabra.ro care ne imbie cu o bogatie de infomratii si poze despre fiecare joc in parte. Preturile sunt un pic mai mari decat la jocurile de societate de pe elefant insa serviciul de a primi un sfat de calitate, care sa te ajute sa iei cadoul potrivit pentru cei dragi cred ca merita plusul de bani. Pai ce castig am daca iau de pe elefant un joc mai ieftin cu 10-15% da de care nu ma voi putea bucura (descoeprind acasa ca nu este ceea ce ma asteptam sa fie).
Recunsoc ca am cumparat multe jocuri de pe Abrakadabra.ro si nu am avut astfel de surprize. Si ricat de multe detalii despre joc am primit, ele nu au facut sa imi sporeasca emotia asteptarii jocului acas, fara a stirbi catusi de putin din placerea de a juca un joc care mi se potriveste mie si celor apropiati.

Asa a atunci cand cautati un joc de societate, scapati un pic de elefant si incercati si magia de la Abrakadabra. Vedi vedea ca functioneaza.

Poate va intrebati de ce am scris acest articol? Pai raspunsul este unul sincer si simplu – pentru a-i sustine pe cei de la Abrakadabra, din convingere ca fac un lucru de calitate si ca gest de multumire pentru sfaturile pe care le-am primiti de la ei in alegerile noastre.