Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Joaca de-a detectivii cu jocul Scotland Yard de la RavensburgerElicopter cu 4 elice Quadrocopterul Syma X3

Elicopterul cu 4 elice sau quadrocopter de la Syma are 4 motoare. Prin controlul vitezei acestor patru motoare, masinaria poate fi dirijata pentru a se deplasa inainte si inapoi, in sus si in jos, catre stanga sau dreapta sau poate fi rotita in jurul propriei axe in sensul acelor de ceasornic sau invers.

Elicopterul cu 4 elice  Quadrocopterul  Syma X3 aduce ceva special in randul elicopterelor radiocomandate, oferind o experienta de zbor cu totul diferita.  Ofera o cu totul alta experienta cu privire la pilotarea unui aparat de zbor.  Cu ajutorul unui giroscop reglabil pe 3 axe, stabilitatea elicopterului cu 4 elice este obtinuta fara nici un efort.  Pilotarea X3-ului este simpla si intuitiva, permitandu-i pilotului sa isi imbunatateasca rapid abilitatile.

Da, elicopterul cu 4 elice X3-ul se poate “a peste cap in oricare dintre cele 4 directii, stanga, dreapta, inainte sau inapoi.

Elicopterul cu 4 elice Quadrocopterul are un pret in jur de 350 lei. Il gasiti la magazinel de mai jos