Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai mici


Lego -> Lego Duplo

Elsa si Olaf la Petrecere

Cod: 10920

Nr. piese: 17

Varsta: 2 + ani

  • Inspira aventuri pline de imaginatie si învatatul jucaus cu personajele Disney Elsa si Olaf din filmele Frozen. Distractia începe imediat ce ai deschis cutia – beneficiile asupra dezvoltarii copiilor vor ramâne pentru tot restul vietii!
  • Elsa si prietenul ei adorabil Olaf se joaca în zapada si constrruiesc o casa de gheata! Cu un ceainic de ceai, ciocolata calda si prajituri pe masa, totul este pregatit pentru o petrecere pe cinste!
  • Copiii îsi pot imagina scenarii distractive alaturi de Elsa si Olaf. Jucându-se pe roluri, acestia îsi vor cladi si bazele gândirii creative si abilitatiile motorii fine, vizual-spatiale si emotionale.
  • Un set introductiv perfect pentru constructorii noi si fanii Disney Frozen; cu piese sigure, destinate copiilor mici, acest set de joaca plin de imaginatie reprezinta un cadou ideal pentru copii mai mari de 2 ani.
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.


Alte jucarii Lego Duplo: