Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Elastic de sarit pentru copiiFabrica de inghetata Noriel

Fabrica de inghetata de la Noriel este de fapt un joc cu plastelina cu o multime de accesorii care permite copiilor sa creeze cornete de inghtata adorabile.


La Noriel noi am gasit seturi fabrica de inghetata, doua de la Play-doh si una de la Plastelino, aceasta fiind cea mai ieftina si este acum si la reducere.

 

 

 

 

 

 

 

In plus fata de seturile Play Doh de la Noriel, mai sunt si alte magazine care au in oferta seturi de joaca cu plastelina si forma de inghetata.


Daca nu cautati fabrica de inghetata de plastelina ci una cu care copii pot face inghetata adevarata, iata de modele de aparate de jucarie care fac ingheatata adevarata.

Aceasta este fabrica de inghetata de fructe fuity hoops dar si Pinguinul magic


Exista chiar si doua simpatice jocuri cu inghetata. Unul in care ne exersam memoria si un pic gandirea tactica si unul in care ne dezvoltam indemanarea. Ambele ne provoaca sa facem cea mai mare inghetata


Joaca cu inghetata ne ofera multie idei de a ne pune la treaba creativitatea. Seturile de cuburi de la Lego Duplo cu inghetata creativa si cele similare acestora sunt foarte apreciare de cei mici.


Si exista si cateva seturi de joaca cu masinuta de inghetata si forme si accesorii pentru preparat si pregatit inghetata delicioasa pentru si de catre copii.


Si seturi de jucarie cu inghetata, bune mai ales pentru joaca la mare, in nisip


Si dupa ce ati mancat si v-ati jucat de-a inghetata, va invitam sa savurati si o frumoasa carte cu si despre inghetata.