Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copii



Jucarii NOriel

Figurinele Twozies cu animale si bebelusi de la Noriel

Figurinele Twozies de la Noriel sunt un set de noi jucarii miniaturi cu animale si bebelusi costumati in animale.

Copii sunt incurajati sa colectioneze figurinele Twozies si sa imperecheze fiecare animal cu bebelusul costumat in animalutul respectiv.


Cel mai ieftin set Twozies contine doua figurine diferite, care pot fi un bebelus si/sau un animalut, insa nu identice. Nu stim ce vom gasi inauntru. Acesta este pachetul de baza.

In colectie insa sunt si alte pachete in care vedem cel putin unul din cele doua figurine, fie vedem bebelusul, fie animalului. La acesta pretul pe bucata figurina Twozies este un pic mai mare, dar nu foarte scump in raport cu pretul unei figurine in pachetul de baza. 6 figurine costa 35 lei, adica putin sub 6 lei pe figurina. Cu alte cuvinte surpriza costa!


Sunt si seturi unde vedem integral ce vom cumpara. Acestea sunt seturile in care pe langa animalul si bebelusul similar primim si accesorii, precum cosuletul de inghetata sau camera de joaca, insa acestea sunt mai scumpe. Sunt de urmarit mai ales in perioada de redueri.


Oricum, vara este lunga, pretul este ieftin si deci copii vor avea destul timp sa gaseasca Twozies sa faca schimb intre ei ca sa isi faca perechile dorite.

Pentru copiii mai mici, pornind de la indragitele figurine Twozies va puteti juca si un joc de memorie cu animale si copiii costumati in animale, si anume jocul Mini Carnaval.


carturesti.ro

Produse similare: