Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJoc cu pinguini de la Noriel Flic Flac

Flic Flac cu pinguini de la Noriel este un joc de sezon pentru intreaga familie. Cand ar fi mai potrivit un joc cu pinguini care fac echilibristica pe bancuri de gheata daca nu iarna.

Jocul Flic Flac cu pinguini de la Noriel este un joc de indemanare, atentie si iscusinta pentru cei mici. Si ce ar fi toate acestea daca nu am avea rabdare. Este asadar un joc in care cel mic invata sa aiba rabdare pentru a castiga.

 

 

 


E zarvă mare în colonia de pinguini! Toată lumea se înghesuie pe un aisberg micuț și fiecare trebuie să-și găsească un loc! Folosește-ți toată îndemânarea și iscusința, dar si rabdarea ca să pui pinguinii pe aisberg. Dar fii foarte atent: aisbergul se clatină și pinguinii pot să cadă în orice clipă, iar dacă se întâmplă una ca asta, ai pierdut! Cel mai îndemânatic jucător câștigă!

Flic Flac cu pinguini este alaturi de jocul Master Chef 3d si Hopa Mitica un joc de echilibru deopotriva distracativ si educativ plin de suspans.

O alegere perfecta pentru tolba lui Mos Craciun.Mai ales ca zilele acestea Flic Flac cu pinguini este la reducere la Noriel.Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.