Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste


Lego -> Lego Ideas

Fosile de dinozaur

Cod: 21320

Nr. piese: 910

Varsta: 16 + ani

  • Un set cu fosile de dinozauri minunat detaliat, care include modele articulate la scara 1:32 a trei schelete de creaturi preistorice: Tyrannosaurus rex, Triceratops si Pteranodon. Fiecare include un stand pentru a crea expozitii de istorie naturala în stil LEGO, exact ca într-un muzeu adevarat.
  • Mai include si o minifigurina schelet LEGO Sapiens cu stand si o minifigurina paleontolog cu o lada construibila, un ou de dinozaur, un os, o palarie si o carte, pentru a crea povesti si a face joaca si mai distractiva si mai creativa.
  • Aceasta jucarie LEGO Ideas cu dinozauri include 910 piese pentru o experienta de constructie captivanta si satisfacatoare.
  • Nu ai mai construit cu LEGO pâna acum? Nicio grija! Aceasta trusa de paleontologie include o carte de instructiuni usor de urmat, cu informatii fascinante despre Tyrannosaurus rex, Triceratops si Pteranodon, precum si informatii despre fanul care a creat setul si designerul LEGO.
  • Un cadou minunat pentru paleontologi si cei pasionati de dinozauri, acest set LEGO se adreseaza celor de peste 16 ani.

     Alte jucarii Lego Ideas: