Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Ghiozdan Frozen

Elsa si Ana pot sa fie companionii copilului tau la scoala sau la gradinita. Nu este nevoie decat de un ghiozdan Frozen cu design din Regatul de gheata.

Gasiti ghiozdane Frozen la magazinele on-line partenere de mai jos la cele mai bune oferte de pret.

Iata cele mai frumoase ghiozdane cu Ana si Elsa, si chiar cu simpaticul Olaf, intr-o varietate de modele pentru toate marimile, fiind potrivite atat pentru scoala cat si pentru gradinita.


Cele mai mici ghiozdane cu Ana si Elsa, potrivite pentru copii care merg la gradinita sunt cele cu inaltime de pana in 29-30 cm, marea majoritate fiind insa de 28 – 29 cm cm.


Chiar si intre acestea sunt unele care sunt ghiozdanele troller. Acestea sunt mai mult utile nu atat pentru gradinita cat pentru a le lua fetitele in excursii in vacanta.


    Pentru fetitele care merg la scoala, este nevoie de un ghiozdan mai mare. Sunt cateva modele de ghiozdane cu Frozen pentru scoala pe care vi le prezentam mai jos. Acestea depasesc de obicei 30-33 cm, fiind modele care se apropie chiar de 40 cm in inaltime. Cele mai mari modele sunt cele de 42 x 33 cm si cele de 43×32 cm.