Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateGlob pamantesc interactiv Vtech pentru copii mici

Globul pamantesc de la Vtech este o jucarie interactiva foarte atractiva pentru copiii mici si curiosi.  Bratul globului pamantesc este de fapt un avion lupa pe care copilul il plimba pe glob, moment in care globul ii povesteste copilului, insa in limba engleza deocamdata, fel de fel de lucruri interesante depre locul unde a ajuns lupa.

  Globul interactiv iti va descoperi in acest fel locuri celebre, tari, popoare ale lumii, animale, continente, oceane, limbi straine, muzica.


  Pentru a fi si mai atractiv pentru cei mici, globul de la Vtech se lumineaza magic in diferite culori si are melodii specifice atunci cand se roteste sau in functie de locurile pe care aterizati!

  Puteti insoti acest glob pentru copii mici cu jocuri cu copiii lumii.


  Globul de la Vtech este asadar o jucarie potrivita pentru copii mici care inteleg bine limba engleza. Noi am zice ca este si o jucarie care te ajuta sa iti exersezi limba engleza si de aceea o vedem potrivita si pentru copiii mai marisori care abia descopera limba engleza si sigur se vor bucura sa afle o multime de lucruri despre lume in limba engleza.

  Un alt glob pamantesc interactiv pentru copii mici asemanator cu cel de la Vtech este Primul meu glob de la Learning resources. Dar si acesta este in limba engleza.

  La globul de la Learning resources fiecarui continent este in relief pentru a-i ajuta pe cei mici sa il identifice cu mai multa usurinta. In plus, pe fiecare continent, copiii pot descoperi animalute si elemente reprezentative pentru si mai multe oportunitati de invatare.