Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Jucarii de exterior

Hoverboard-ul pentru copii

Hoverboard-ul pentru copii este o aparitie noua in peisajul jucariilor de exterior. Concureaza acerb cu mai clasicele trotinete, biciclete, role si alte jucarii care fac deplasarea mai usoara si mai distractiva.

Dintre toate insa hoverboard-ul conduce in preferintele copiilor intrucat este ‘cool’. Pare doar ca te asezi si ai pornit. Este insa destul de scump. Asa ca, daca, ca si parinte ati cedat si aveti pe lista de achizitii un Hoverboard, urmariti reducerile. La magazinele de mai jos gasiti in permanenta la produsele cu pret mare.


Si daca tot il luati, mai adaugati si un maner, pentru a incerca sa il testati si voi. Noi nu am reusit fara, desi copilului i se parea floare la ureche.Folositi-l mai intai in parc pentru ca un scooter electirc cu auto-echilibrare Hoverboard atinge pana la 15 km/h.

Viteza este controlată prin înclinarea în față sau în spate, și direcția prin răsucirea celor două platforme.

Ca si alte echipari, unele modele se pot conecta orice dispozitiv multimedia prin Bluetooth(V4.0) și asculta muzică prin difuzoarele încorporate ale Hoverboard-ului
Aplicația Tomoloo, disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android, prin care se pot controla anumiți parametrii ai Hoverboard-ului
(viteză maximă, forță de plecare, baterie, identificare alte Hoverboard-uri)

 

bestkids.ro

Produse similare: