Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Ierbar de jucarie

[nggallery id=148 template=galleryview images=0]

Vara trecuta am tot cautat un ierbar. In librarii nu am avut nici o sansa sa gasesc. Ba chiar am avut surpriza sa dau peste persoane care nu intelegeau ce caut.

Invariabil primeam raspunsul ca nu se mai cere la scoala si ca urmare nu mai aduc asa ceva.


Eu insa nu cautam pentru scoala sau gradinita. Pur si simplu cautam pentru piticul nostru care in fiecare dupa-amiaza se intorcea din parc fie cu cate o frunza, o floare sau un fir de iarba rugandu-ma sa i le pastrez. La inceput le-am uscat intre foile unei carti. Tati a venit insa cu ideea unui ierbar. Insa anul trecut, in ciuda cautarilor noastre, doar cu ideea am ramas.

Anul acesta insa am avut placuta surpriza sa gasim acest ierbar.


Este exact ceea ce cautam. Un singur dezavantaj are. Producatorul nu s-a gandit ca si baieteii pot fi atrasi de natura. Ca urmare design-ul este pentru fetite. Am convenit insa cu piciul ca il vom personaliza un pic.

Asa ca daca copilul isi doreste sau daca doriti sa ii descoperiti placerea colectarii si cunoasterii plantelor, un ierbar poate fi un excelent si surprinzator cadou.

Ierbarul va raspunde si nevoii copiilor de a realiza colectii. Si unele chiar gratuite, contrar multimilor de colectii de jucarii miniaturale mult promovate si destul de piperate pentru bugetul parintilor.

Publicat de in activitati, creative, jucarii pe 3 iunie 2013
Etichete: , , , | 7.120 vizualizari