Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiAccesorii bebe

Incalzitor de biberoane

La prima vedere doar un moft comercial, incalzitorul de biberoane, poate chiar sa isi merite banii.

Varianta clasica, de incalzitor simplu de biberoane, isi va dovedi utilitatea daca esti nevoit sa ajungi cu bebe in locuri unde nu poti folosi un ibric clasic pentru a fierbe apa. Cel mai bun exemplu este aunci cand esti placat in calatorii. Dar si acasa se poate dovedi util. Chiar daca poti infierbanta apa la ibric, daca esti genul sa nu fii foarte atent si incalzesti apa prea mult si mai trebuie apoi sa astepti pana a-l putea hrani pe bebe. De astfel de neplaceri te pot scuti incalzitorul  care, daca il setezi cum trebuie, vei avea apa exact la temperatura dorita, cand ai nevoie de ea. Cei care se regasesc in aceste situatii, au la indemana o gama larga de incalzitoare de biberoane. Daca te-ai hotarat sa cumperi unul, bugetul cam face alegerea. Si cele scumpe si cele ieftine isi vor face treaba, unele mai repede (3-4 minute) altele mai incet (5-7 minute timp de incalzire), unele se vor opri automat, altele vor necesita atentia ta sa le opresti. Orice ai alege citeste bine descrierile de pe site. Iar ca sfat general alege un model cu o descriere cat mai cuprinzatoare.


Incalzitorul Warmer Lux ne-au atras atentia prin cea mai detaliata descriere. O descriere buna are si incalzitorul New Style


O gama distincta sunt incalzitoarele la care producatorul specifica clar ca se pot folosi si pentru a incalzi borcanele de mancare. Se ajunge la temperatura de 30 grade in 3 minute. Atentie insa aceasta temperatura se atinge in acest timp daca in prealabil ati lasat apa in incalzitor la incalzit. Daca nu, va dura mai mult decat acest timp. In plus, daca doriti sa incalziti mai mult mancarea, va dura de asemenea mai mult. Cel mai bun produs din aceasta gama pare a fi in acest moment incalzitorul BibSecond care promite sa incalzeazza uniform mancarea pentru a asigura temperatura dorita chiar si in mijlocul recipientului cu mancare solida. Un incalzitor care mai promite o incalzire omogena a mancarii este si cel de la incalzitorul Tulip Cream.Mai exista si gama incalzitoarelor cu sterilizator. La fel sunt bune in calatorii. Dar sa nu ai asteptari prea mari de la ele. Nu vor steriliza decat un biberon mic sau un borcanel de mancare. Daca ai asteptari mai mari probabil vei fi dezamagit de ele. Nu pot inlocui treaba unui sterilizator de biberoane mare. Singurul model care permite sterilizarea a doua biberoane este modelul Travel 2 in 1. Chiar si asa, functia de sterilizator poate fi utila pentru suzete. In casa daca nu doresti sa folosesti sterilizatorul mare doar pentru o suzeta sau in masina cand ai nevoie de suzeta curata, dupa ce bebe a scapat-o.


Daca sunteti genul de parinti care calatoresc mult impreuna cu cei mici, veti aprecia probabil si un incalzitor auto pentru biberoane pe care il veti putea folosi si pe post de termos pentru a mentine hrana calda mai mult timp. Sunt modele care sunt exclusiv concepute pentru a fi folosite in masina dar sunt si modele clasice de incalzitoare pentru biberoane cu aadaptor auto. Iata cateva mai jos, din cele mai vandute de magazinele on-line. Incercati sa vedeti manualul produsului cu instructiuni inca inainte de a-l cumpara. De exemplu asa se intampla la produsele Chicco.Iar daca va regasiti in situatiile de mai sus in prea putine situatii care sa justifice pretul produselor respective puteti sa va incredeti intr-un termon de inox clasic, de buna calitate, care va pastra apa fierbite mai bine de 10 ore si pe care il veti putea utiliza si dupa ce veti depasi cu succes perioada biberoanelor si a borcanelelor cu mancare.


 

 

carturesti.ro

Produse similare: