Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiicarturesti.ro


Inimioare Lego Friends

Inimioarele de la Lego Friends sunt niște cutii Lego cu personajele din Lego Friends. Li se spune cutii de vara :) și fiecare conțin mici surpize la un preț accesibil.

O noutate Lego Friends

În Heartlake City veți găsi fete ca tine. Sunt fetele de la Lego Friends . Această linie de Lego este alcătuită din seturi care pot fi folosite de la 6 la 12 ani.

Credem că Lego Friends  consolidează valori precum prietenia, munca, creativitatea … Și deși este cea mai feminină linie a lui Lego, nu trebuie să fie o jucărie doar pentru fetițe. La noi chiar băiețelul și-a cumpărat recent rulota Lego Friends.  Seturile sale reprezintă scene ale vieții într-un oraș și posibilitățile de joc merg mult. Cu siguranță un joc bun de construcție pentru a te juca cu toți prietenii tăi.

Ca noutate, avem câteva căsuțe foarte frumoase în formă de inimă și cele mai veri. Ei sunt cutiile de vară sub formă de inimă de la Lego Friends ❤ 😍

Cutii pe care le puteți decora și reconstrui în orice mod vă puteți imagina. În interior pot conține toate micile lucruri pe care le iubești și îți păstrează cele mai multe secrete. Care dintre lucrurile tale preferate ai pune în Cutia inimii tale?

Dacă aveți o inimă curioasă le veți iubi. Să le vedem 😉


Prima din colecție este cutia inimii a Andreei. 

Odată cu vremea bună, Andrea este gata să-și petreacă o zi de vară în piscina ei. Această cutie de inimă este decorată cu o plăcuță cu nume. După cum puteți vedea în imagine, include accesorii: ca un plutitor, o rață și o înghețată.

Cutia iminii Emmei din Legi Friends 

Emma adoră pietrele prețioase subacvatice. Așa că această cutie poartă tot ce ai nevoie pentru a te scufunda și pentru a găsi niște comori în mare

Dar puteți găsi și Stephanie, Olivia sau Mia. Toate cu căsuțele personalizate cu numele lor. Descoperă ce secret păstrează fiecare!

 

Publicat de in jucarii pe 22 iunie 2020 | 47 vizualizari

 

Scrie un comentariu