Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestejocuri -> Jocuri copii -> Jocuri de societate pentru copii

Joaca in bucatarie cu gandacei


La Cucaracha, Gandacelul, Gandacei in bucatarie sau Bucatarul iscusit sunt tot atatea nume care se potrivesc pentru jocul pe care vi-l vom prezenta astazi.


Un joc marca Ravensburger de toata frumusetea in care jucatorii se antreneaza intr-o cursa de prins gandaceii care au invadat bucataria. Asadar ne inarmam cu multa atentie, cu furculite si lingurite si pornim sa prindem gandacelul.

Jocul este si in varianta de joc cu gandacei in cutie mare si in varianta de joc de carti. Cel cu gandaceii care alearga este de departe varianta ce mai mai distractiva.

La Cucaracha este un joc gen labirint (am mai vazut la www.abraKadabra.ro cateva jocuri frumoase gandite in jurul aceleiasi idei de a incerca sa iesi din labirint) in care vei incerca sa gasesti iesirea pentru gandacel. Exista 4 iesiri, cate una pentru fiecare jucator si un singur gandacel. Trebuie sa incerci sa conduci gandacelul catre iesirea ta.

Gandacelul este unul motorizat de genul HexBug. Odata pornit nu se mai opreste. Se deplaseaza imprevizibil si poate fi determinat sa se intoarca doar daca intalneste un obstabol. Aceste obstacole sunt reprezentate de peretii labirituntului. Peretii au forma unor linguri, furculite sau cutite si pot fi rotiti.

Cand ii vine randul, fiecare jucator arunca cu zarul si in functie de ce indica imaginea de pe zar poate roti un perete reprezentand o lingura, o furculita sau unul reprezentand un cutit, incercand astfel sa creeze drum liber gandacelului spre coltul sau. Partea distractiva vine din faptul ca urmatorul jucator va roti si el un perete incercand sa conduca gandacelul catre iesirea lui. Si tot asa, bucatarii iscusiti alearga dupa gandacelul buclucas.

Va recomandam La Cucaracha, unul dintre cele mai inovative, distractive si dinamice jocuri.

carturesti.ro

Produse similare:Abrakadabra.ro

Libris.ro

bestkids.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”

Newsletter