Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai miciJoc Activity Original 2

Joc Activity Original de la Piatnik

Joc Activity Original

Producator: Piatnik

Jocul Activity Original imbie la creativitate si distractie. Copii si parintii sunt invitati sa-si etaleze capacitatea de a mima, de a descrie in cuvinte sau de a desena un obiect. Toate aceste elemente pot fi folosite pentru a ajuta partenerii de joc sa ghiceasca anumite cuvinte, expresii.

Activity Original este foarte distractiv, toata lumea va rade cu lacrimi. Participarea copiilor la joc va aduce si mai multe elemente de inedit partidelor. Veti vedea cum vad cei mici lumea. Cat de simplu pot fi descrise anumite lucruri complicate si invers.
Jucatorii – atat parinti, copii dar si bunici isi pot pune in evidenta personalitatea, capacitatile artistice, fantezia si indemanarea.

Jocul Activity este recomandat pentru 3-16 jucatori, peste 12 ani. Cu cat sunt mai multi jucatori participa, cu atat jocul va fi mai distractiv. Pot participa a joc chiar si copii mai mici, mai ales daca jucati in pe echipe.
Daca jucati in echipe, cei mai mici copii vor juca in echipele celor mari. Chiar daca nu vor putea sa deseneze obiectele, ei se pot integra in echipa fiind foarte buni la ghicit sau la mimat.
Nu va veti plictisi prea repede, si nici un joc Activity Original nu va semana cu altul. Aceasta pentru ca un joc contine 220 carti cu 1320 de cuvinte, o tabla de joc, o clepsidra si 4 figurine de lemn de diferite culori. Bineinteles, veti gasi in cutie si regulamentul complet al jocului.

Noi il recomandam! Va incalzi orice seara de iarna!