Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Jocuri cu pentonime, adica jocuri tetris reinvenateJocuri noi Noriel -> Jucarii Baieti

Joc comoara din seif

Noul joc Comoara din seif de la Nicoro si MaxiToys Comoara ii va pune la incercare pe copiii carora le place sa se joace de-s spionii sau de-a detectivii.

In comoara sunt ascunse monezi si diamante iar copiii trebuie sa descifreze un cod secret pentru a reusi sa deschida seiful. Si nu doar atat! In joc mai sunt incluse si un dispozitiv de citit amprente, un adevarat echipament de spion, care ii va ajuta sa ajunga la comoara dupa ce au spart codul. Si toate astea se intampla inainte de a exprira timpul !


Pentru  copiii care se viseaza detectivi, cadoul poate fi frumos completat cu jucariile de detectiv de la Noriel sau cu jocul care te provoaca sa te strecori printre lasere tot de la Noriel.


Iar daca doriti si un joc in care micii detectivi sa isi pregateasca mintea, incercand sa pacaleasca si sa citeasca totodata planurile adversarilor, incercati jocul Comoara ascunsa. Este absolut fabulos!


elefant.ro

Produse similare:Abrakadabra.ro

Libris.ro

bestkids.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”

Newsletter