Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiJocuri NORIEL

Joc Covorul zburator al lui Aladin

Noul joc de la Noriel Covorul zburator de la Aladin este noua atractie din reclamele TV de pe posturile de desene animate.

Jocul Covorul lui Aladin este un joc simpatic, cu reguli simple si inainte de toate extrem de distractiv, asa cum sunt de fapt toate jocurile de echilibru.

Pentru ca despre asta este jocul cu covorul zburator. Pe un stativ sta suspendat covorasul lui Aladin. Pe rand copii trebuie sa aseze pe acest covoras suspendat diferite obiecte, fiind atenti insa sa pastreze covorasul in echilibru.


Fiecare incercare de a mai incarca un obiect pe covoras este plina de suspans intrucat covorasul se poate raspturna in orice moment daca nu ai apreciat corect locul unde ai putea sa asezi obiectul pastrand si echilibrul. Bineinteles, cine rastoarna covoasul pierde!

Jocul Covorasul zburator al lui Aladin de la Noriel are un pret de 104 lei, un pret destul de marisor, daca ne gandim la alte jocuri de echilibru pe care le gasim pe piata, tot la Noriel sau la alte magazine, unele chiar specializate pe jocuri – unde noi am gasit un super joc de echilibru, de la Haba, la un pret mult mai mic.


Alte jocuri de echilibru distractive de la Noriel, care se bazeaza pe acelasi mecanism de joc ca si covorul zburator al lui Aladin. Din gama Noriel, preferatul nostru este jocul Hopa Mitica. Majoritatea sunt la jumatate din pretul covorasului din reclama


 

carturesti.ro

Produse similare: