Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiJocuri copii 6 ani -> Jocuri copii 8 ani -> Jocuri noi Noriel -> Jocuri Noriel -> Jucarii NOriel

Joc Crono bomb cu laser la Noriel

Jocul Crono bomb de la Noriel este un joc inedit si care va fi pe placut baietilor care se viseaza agenti de intervenite.

Iti vei realiza un coridor din raze laser pe care apoi trebuie sa-l parcurgi pentru a ajunge la cronometru pentru a-l opri inainte de a exprira timpul. Va spunem de asemenea despre Comoara din seif, un joc similar nou aparut, in care copiii isteti, carora le place sa se joace de-a spionii sau detectivii trebuie sa descifreze un cod secret inainte de a expira un anume timp. Si acesta poate fi un frumos cadou pentru copii cu varste in jur de 7, 8 sau 9 ani.


Crono bomb de la Noriel este practic un joc care nu va fi niciodata la fel. Copiii isi pot stabili singuri nivelul de dificultate pentru ca ei isi monteaza coridorul cu raze laer. Daca incercand sa ajunga la cronometru pentru a dezamorsa astfel bomba cu ceas copilul atinge razele, cronometrul se accelereaza.


    Asadar un joc care ne place si care va place cu siguranta si copiilor.

    Iar Noriel isi tine bunul obicei si ofera cele mai noi jucarii la reducere! Asa ca acum este momentul sa va achizitionati noutatile de la Noriel.

     

    carturesti.ro

    Produse similare: