Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJoc de fotbal pentru copii


Vremea rea ne tine departe de placerea fotbalului jucat in parc impreuna cu tati.

Putem compensa insa cu un joc de fotbal de masa. Insa pentru ca suntem prea mici de statura si nici prea multa putere nu avem pentru a putea manui un joc de fotbal cu manete, ne bucuram de un joc de fotbal cu bile mai putin complicat.
Nu insa mai putin atractiv sau distractiv. Acesta este jocul nostru de fotbal:A fost mai greu la inceput, pana am invatat sa ne coordonam reactia manutelor pentru a actiona manetele corect in directia in care venea bila, pardon mingea, trimisa de celalat jucator, insa in cateva “partide” am invatat.
Jucandu-se cu el, copilul a invatat de ce stanga lui tati este dreapta sa. Si ii place sa tina si scorul pe mica numaratoare montata pe post de tabela de marcaj.

Un joc frumos, oarecum clasic insa atractiv pentru baieteii de 4-5 anisori. Desi nu scoate lumini si sunete precum mult promovatele laptop-uri pentru copii, tind sa cred ca pot aduce mai multa bucurie unui copil decat un laptop. Principalul motiv ar fi acela ca parintele este “nevoit” sa guste bucuria de a se juca impreuna cu copilul, iar copilul va fi atras de suspansul jocului, va invata sa castige si sa piarda jucand cot la cot cu tati!

Din aceeasi gama este si jocul pinball in spatiu, insa acesta este un joc la care copilul se joaca singur. De aceea in alegerea noastra a castigat jocul de fotbal care permite distractia in doi!

Pentru pasionatii de fotbal exista acum si jucatori de fotbal de jucarie, de la Lego sau de la Playmobil.


Iar pentru un antremanet in parc sau in curte, o poarta de fotbal poate fi un cadou inspirit pentru baietii de orice varsta. Dupa cum puteti vedea mai jos exista modele de porti de fotbal chiar si pentru copii de 3 ani!


Articole similare: