Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJoc Dixit

Boardgames Dixit

Joc Dixit

Producator: Boardgames

Jocul Dixit se joaca intre 3 pana la 6 jucatori cu varsta peste 8 ani. In jocul Dixit fiecare jucator va fi la randul sau povestitorul. La inceput, toti jucatorii primesc cate 6 carti. Povestitorul alege o carte de mana, spune o fraza sau un cuvant cu imaginea de pe cartea lui de joc, apoi fiecare jucator alege una din cartile lui pentru a licita. Se dezvaluie toate cartile si fiecare jucator trebuie sa ghiceasca imaginea povestitorului.

Este un joc perfect pentru a stimula imaginatia, vocabularul si atentia celorlalti. Dixit este un joc de echipa dar totodata si unul care potenteaza valorile individuale ale copiilor. E o invitatie la visare alaturi de prieteni!

Numar de jucatori: intre 3 si 6 jucatori, Varsta: 8+, Durata: 30 minute, Componente: 84 de carti de joc, 36 de jetoane de vot, 6 iepuri de lemn, 1 pliant cu reguli in limba engleza.

Dixit ca joc de imaginatie este recomandat copiilor peste 8 ani. Este un joc cu reguli destul de complexe. O varianta mai simpla, accesibila si copiilor mai mici, de la 6 ani este jocul Bla, Bla, Bla de la Djeco. Il gasiti aici.

Pentru jocul Dixit, puteti consulta pretul si stocul la urmatoarele magazine.