Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJoc Ligretto pentru copii

Jocul Ligretto este un joc de carti de rapiditate fulminant.
Regulile sunt simple, insa frumusetea partidelor vinde din faptul ca toata lumea joaca in acelasi timp, incercand sa completeze teancurile formate in jurul mesei cu carti de aceeasi culoare in ordine crescatoare. Pare simplu, insa cand toti jucatorii fac acelasi lucru in acelasi timp, iese o mare harababura. Castigator este cel care reuseste sa scape cel mai repede de toate cartile pe care le are in mana, asezandu-le corect in teancurile de pe masa care se completeaza vazand cu ochii.
Exista mai multe variante de joc Ligretto, respectiv rosu, verde si albastru. Acestea sunt pachetele standard, recomandate pentru copii cu varste peste 8 ani.
Anul acesta a aparut si o varianta galbena pentru copii de 6 ani – Jocul Ligretto junior galben.
Ai zice ca la aceasta varsta sigurul castig al unui joc Ligretto este ca ii invata pe copii sa aseze niste carti cu numere in ordine crescatoare de la 1 la 10.
Insa va asiguram ca nu este doar atat. Jocul de carti Ligretto este perfect pentru a-i face pe copii sa se concentreze, sa ia atitudine, sa fie atenti la miscarile celorlalti.
Jocurile Ligretto nu sunt scumpe. Au preturi cuprinse intre 35-45 lei, in functie de magazin.
Vedeti mai jos de la ce magazine le puteti cumpara.

 

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.