Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Jocuri Logis


Joc Logis – Cavaleri medievali

  • numar de jucatori
    2 - 4
  • varsta recomandata
    5+ ani
  • timp de joc
    20 min

Cavalerii medievali este un joc de atentie si viteza de reactie pentru copii mai mari de 5 ani. Este recomandat sa se joace in 3-4 jucatori. Cu cat sunt mai multi jucatori cu atat jocul e mai distractiv.

Pachetul de carti de joc conține 3 cărți de joc având desenat câte un cavaler în armură completă si 21 de cărți de joc având desenat câte un cavaler cu armura incompletă.

Fiecare jucător primește o carte de joc cu imaginea unui cavaler în armura completă. Conducătorul de joc întoarce pe masă, una câte una, cărțile de joc cu armurile incomplete. Jucătorii privesc cartea întoarsă și o compară cu cea cu armura completă pe care o au în mână. Jucătorii trebuie să compare cavaleul de pe cartea cu armura incompleta si cavalerul cu armura completa. Primul care identifica și spune correct ce a uitat cavalerul din armura sa castiga cartea respectiva. Jocul continuă până când toate cărțile cu armuri incomplete sunt astfel adjudecate de jucători. Cel care adună cele mai multe cărți de joc este declarat câștigător.

Este un joc care se deruleaza in viteza, antrenand capacitatea de observare, memorie și reacție. Contribuie la îmbogățirea vocabularului si stimuleaza copii timizi sa capete curaj sa vorbeasca in public.

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.

Articole similare:
Publicat de in Jocuri Logis, jucarii pe 11 decembrie 2013 | 2.359 vizualizari
Abrakadabra.ro

Libris.ro

bestkids.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”

Newsletter