Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Tractoras John Deere cu surubelnitaJoc Micul Print

Micul Prinț este un joc simpatic și simplu care este în același timp plin de poezie dar și de răutate. Este totuși un joc în care nu este suficient să ai șansă pentru a câștiga, după cum nici strategia de una singură nu te va scoate câștigător – e nevoie să găsești formula de echilibru între cele două. Și dacă tot se numește Micul Prinț, jocul ne aduce aminte de vorba lui Antoine de Saint-Exupery “Aceasta este cu adevărat util pentru că este frumos.”

Și așa cum universul Micului Prinț încântă pe toată lumea, mari și mici deopotrivă, așa și este și jocul. Când jucăm Micul Prinț avem parte de o atmosferă foarte zen, chiar un pic feerică, ca și cum toți jucătorii chiar se îmbarcă pentru o călătorie pe o planetă pe care ei ți-o modelează după propriile puteri.

Potrivit instrucțiunilor de pe cutie, jocul poate fi abordat cu copiii mai mari de 8 ani. Noi ne-am simțit excelent jucându-l și alături de un băiețel de 6 ani si jumătate care a înțeles foarte repede regulile și a fost un adversar redutabil în fața adulților.

La început, de fiecare data când întorceam cartonașe cu personaje, explicam fiecare personaj și diferențele dintre ele (mai ales din perspectiva punctajului). Apoi, alegerile și le făcea singur.

“Toți oamenii mari au fost cândva copii, însă doar puțini își amintesc.” Jocul Micul Prinț este perfect pentru adulții care vor să se mai simtă copii.